27 Aralık 2008 Cumartesi

Filistine Yapılan saldırı işte KATLİAM.....27.12.2008

1 yorum:

Adsız dedi ki...

http://img266.imageshack.us/img266/7792/adsz1wo3.png

http://img261.imageshack.us/img261/3350/adsz2ah1.png

http://img228.imageshack.us/img228/2485/adsz3tf8.png

http://img357.imageshack.us/img357/8800/adsz4lj5.png

Her aydınlığı yangın zanneden zavallılar siz hala daha güneşi balçıkla sıvamaya devam edin!!..

GERÇEK DÜŞMANLARIMIZI NE KADAR ÇABUK UNUTTUK. ZÜLME KARŞI SESSİZ KALANLARA LANET OLSUN!!!

Kardeslerim! Kendimizi onlarin yerine koyalim!.. Bir dakikamizi alip, gözlerimizi kapatip, kendimizi onlarin yerine koyalim..!!
"Kardeslerimiz neden yardimimiza kosmuyor?..!" mu diyecegiz yoksa beddualar mi yagdiracagiz yoksa Allaha dua mi edecegiz "ALLAHIM KURTAR BIZI! YARDIM ET BIZE" diye..?!
Kardeslerim... Ne olur düsünelim.. Kendimizi onlarin yerine koyalim... Kendimizi onlarin yerine koyalim ve herseyimizle onlara dua edelim.. Onlara dua edelim, yasinler okuyalim, selavatlar getirelim, hatimler indirelim..
AMA BIR SEYLER YAPALIM ARTIK!!!
NE OLUR BU SALAVAT, YASIN-I SERIF, HATIM CAGRISINA DUYARSIZ KALMAYALIM!!! NE OLUR BU VAHSETLERE BU ZULÜMLERE DUYARSIZ KALMAYALIM!!!

Selavat Kampanyasi - Yasin-i Serif Kampanyasi ve Hatim Kampanyasini baslatmis bulunmaktayiz... (Katkida bulunmak isteyen kardeslerimiz kac selavat kac yasin ve kac cüz/hatim aldigini yazarsa buraya karisiklik olmaz insAllah..)
Sizler de katkida bulunurmusunuz yoksa kim baslatti diye mi soracaksiniz?.. Sizce kimin baslattigi önemlimi?..! Bu selavatlar, yasinler ve hatimlerin hepsi zulüm altinda olan kardeslerimize gönderilecektir! Sizler de duyarsiz kalmayin kardeslerim! Hadi sizler de katkida bulunun.. KARDESLERIMIZ icin...